Nieuwe site Eventree online!

Wij zijn altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen voor organisatoren. Als ons gevraagd wordt “kan dit ook?” willen we het al kunnen leveren. Zo niet, dan maken we het gewoon. Dit kan omdat Eventree een systeem is wat door onszelf is geprogrammeerd i.p.v. een vaststaand softwarepakket die anderen ergens hebben gekocht en vervolgens aanbieden. Eventree kan maatwerk leveren omdat ons systeem aan alle wensen kan worden aangepast. Door alle ontwikkelingen konden we dit niet meer goed weergeven op onze vorige site.  

De technieken die we leveren kwamen daarbij niet meer overeen met onze vorige site. Daarom is er hard gewerkt aan deze nieuwe website. Aan de voorkant de juiste uitstraling, aan de achterkant een update aan de techniek. Hiervoor geldt hetzelfde als ons ticketsysteem: we doen dit in eigen beheer. Onze tech afdeling heeft wederom vakwerk afgeleverd. Complimenten!

Nu kunnen we weer verder. Verder waar we kunnen helpen. We merken dat in deze maanden van crisis in de evenementenbranche het belangrijker dan ooit  is dat je kunt rekenen op je partners. Waar het voor de ene organisator meevalt, heeft de ander het een stuk zwaarder. Voor iedereen blijven wij bereikbaar en blijven we meedenken in mogelijkheden. Op deze nieuwe site vind je ons aanbod waarmee je in de toekomst klaar bent om je event, klein tot groot, succesvol uit te verkopen.

Eventree, ook nú uw ticketpartner!

Deel op Facebook