FAQ Organisator

Eventree is een ticketservice en biedt online en offline oplossingen voor het verkopen van (e-)tickets en toegangscontrole voor evenementen, festivals etc.

 

Een ticketservice is een dienst voor het leveren van kaartjes voor een attractie of evenement. De organiserende partij besteedt dit uit aan een gespecialiseerd bedrijf dat o.a. de elektronische betaling verzorgt, e-tickets uitgeeft en de toegangscontrole verzorgt.

Nee. Wij zijn een zogenaamde primaire ticketverkoper. Eventree geeft uitsluitend namens de organisator tickets uit. Ze zijn dan ook gegarandeerd echt. Van tussenhandel moeten wij niets hebben.

Binnen een uur kun je je tickets gaan verkopen! Dat gaat in slechts 3 eenvoudige stappen:
1. Je vult de gegevens van je evenement in
2. Je bepaalt de naam en prijs van je tickets en
3. Wij maken een account voor je aan.

Geen probleem! Er zijn geen opstartkosten of iets dergelijks; dus ook een klein evenement kan uit de voeten met onze ticketservice

Er zijn vele voordelen op te noemen. Maar het komt er vooral op neer dat de zorgen van de organisator worden weggenomen! Je hoeft geen kaartjes te laten drukken, geen verkooppunten te bemannen, geen gedoe met contant geld en je weet van tevoren hoeveel mensen er komen. En daarnaast natuurlijk de verhoogde kwaliteit: 24 uur per dag verkoop, direct de e-tickets in de e-mail, statistieken van de verkoop, sluitende toegangscontrole etc.

De basis van onze ticketservice is het bieden van een verkoopkanaal voor je evenement (de ticketshop), het innen van de ticketgelden, het uitgeven van e-tickets en de toegangscontrole bij de ingang. Je kunt dit gebruiken voor een feest, beurs, cursus, rondrit, festival, sportwedstrijd, dagattractie, theatervoorstelling, etc.

Daarbij zijn er vele mogelijkheden om alles zo te laten verlopen als jij dat wenst: geplaceerde stoelen, controle op maximaal uit te geven tickets, werken met een reseveringscode, groepskorting, online inzicht in bezoekerslijsten en statistieken, etc.

Ja. De ticketshop is 24 uur per dag online en de uitgifte van e-tickets werkt volautomatisch elk uur van de dag en alle dagen van de week.

Er zijn meerdere demo-ticketshops waar je de werking kan uitproberen.

Bij Eventree werken we met een hele heldere tariefstelling. Daar waar andere ticketservices nog allerlei kosten voor diverse situaties rekenen, zit bij ons ALLES in dat ene scherpe tarief.

Wij zijn persoonlijk, behulpzaam en flexibel; we proberen samen met jou de ticketverkoop van je evenement een succes te laten worden.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via de mail en telefonisch.

Tevens beschikt Eventree over een eigen ontwikkelde tool waarmee Eventree MEER tickets verkoopt dan elke andere ticketprovider!

Vele organisatoren hebben ons speciaal bedankt voor de geboden hulp en snelle afhandeling van vragen.

Sommige ticketservices zeggen een ‘gratis’ systeem aan te bieden, maar in feite verleggen ze de kosten volledig naar de bezoeker van je evenement. De kosten die je als organisatie niet betaalt, worden uiteindelijk betaald door de bezoeker bij het afrekenen. Bij sommige ticketservices lopen deze kosten op tot €6,00 per ticket. Een gratis ticketservice bestaat dus niet. Een dergelijke werkwijze vinden wij niet eerlijk en daarom doen wij het anders.

O.a. diverse feestcommissies, evenementenbureaus, verenigingen, artiesten, beurzen, zalencentra, horeca ondernemers, theaters, organisatoren van rondvluchten, personen die workshops organiseren, etc.

UIteraard kan dat! Wij bieden een ‘embed code’ waarmee je de ticketshop binnen je eigen website kunt plaatsen.  Via jouw persoonlijke panel kan je de ticketshop aanpassen aan jouw wensen.  En natuurlijk is het ook mogelijk om met een link te verwijzen naar je ticketshop in een nieuw venster van de browser. Deze link kan natuurlijk onder een mooie knop worden verwerkt of in de daarvoor beschikbare plek van een facebook-event worden geplaatst.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hier naast staan de meest voorkomende vragen, die wij krijgen van de organisaties waar wij mee samenwerken.

Staat jouw vraag er niet tussen? Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op tel. no. 085-1304594 en/of via de mail [email protected]