FAQ Ticketkoper

Eventree is een ticketservice en biedt online en offline oplossingen voor het verkopen van (e-)tickets en toegangscontrole voor evenementen, festivals etcetera.

Een ticketservice is een dienst voor het leveren van kaartjes voor een attractie of evenement. De organiserende partij besteedt dit uit aan een gespecialiseerd bedrijf dat o.a. de elektronische betaling verzorgt, e-tickets uitgeeft en de toegangscontrole verzorgt.

Elke ticket heeft een unieke code. Kopieren is zinloos.

Jazeker, na het afrekenen zie je de mogelijkheid om de ticket toe te voegen aan jouw passbook. Je krijgt dan een QR code te zien welke je dient in te scannen met de Passbook app om deze toe te voegen. Bij de entree van het evenement kan je dan gewoon de code laten zien.

Je kunt tickets kopen via de website van Eventree en (indien beschikbaar) de ticketshop op de website van het evenement zelf. Je kiest welke tickets je wilt en het aantal en ziet meteen de prijs. Als je via de Eventree website bestelt komen de tickets in jouw winkelwagentje en kan je eventueel meerdere andere tickets toevoegen. Daarna kan je na jouw gegevens ingevuld te hebben, het totaalbedrag veilig online betalen d.m.v.  IDeal of Paypal. Na de betalingsbevestiging krijg je de gekochte tickets meteen per e-mail opgestuurd. In de bijlage van deze mail vind je een PDF bestand met de ticket(s). Deze dienen uitgeprint en meegenomen te worden naar het evenement.

Dit gaat vrijwel direct. Na de betalingsbevestiging worden de tickets meteen verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Nee. Wij zijn een zogenaamde primaire ticketverkoper. Eventree geeft uitsluitend namens de organisator tickets uit. Ze zijn dan ook gegarandeerd echt. Van tussenhandel moeten wij niets hebben.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hier naast staan de meest voorkomende vragen, die wij krijgen van diverse ticketkopers.

Staat jouw vraag er niet tussen? Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op tel.no. 085-1304594 en/of via de mail [email protected]