Sneller en makkelijker betalen op je evenement? Eventree biedt Paytree!

Wij komen natuurlijk veel op evenementen. “Even snel munten halen!” horen we vaak om ons heen. Vervolgens zie je lange rijen staan bij de muntverkoop. “Mijn favoriete artiest begint zo, ik ga niet in die rij staan, haal ze later wel.” Jammer! Een gemiste kans om je omzet te verhogen. Zolang je gasten in deze rij staan staan ze niet aan de bar. En missen ze nu nét die artiest waarvoor men is gekomen. Gemor door je bezoekers is als organisator niet prettig. Kan dit dan niet anders? Vooral sneller? En daarbij wel makkelijker voor het bedienend personeel?

We zijn letterlijk met een stopwatch naast verschillende muntenverkooppunten op meerdere evenementen gaan staan. Wat blijkt: de wachtrij komt door vertraging die zit in de snelheid waarmee de bezoeker kan pinnen. De medewerker moet verschillende handelingen verrichten voordat de pinbetaling kan plaatsvinden. Daarbij duurt het in sommige gevallen nog een aantal seconden alvorens er verbinding door de pinterminal is gemaakt. Hier is een inhaalslag te maken vonden wij. Zo is Paytree ontstaan.

Er is door ons een unieke app ontwikkelt waarmee de pinbetalingen afgerond kunnen worden. Via onze kassa’s kan de medewerker zeer makkelijk werken. Onze kassaboxen bestaan uit een touchscreen en een pinterminal. Het enige wat de medewerker op het scherm hoeft aan te raken is het aantal munten via één van de voorgeprogrammeerde knoppen en op de knop “pin” of “contant” te drukken. Meer niet. Als de medewerker “pin” kiest verschijnt het bedrag op de pinterminal en kan de bezoeker direct de betaling afronden. Alles bij elkaar duurt dit nog geen negen seconden. Gemiddeld drie keer zo snel als de traditionele pinkastjes. En we ontwikkelen nog steeds om deze tijd terug te dringen. Een sport voor ons! 🙂

Tijdens en na je evenement kun je gemakkelijk per kassa de omzet uitdraaien of naar jezelf mailen. Zo heb je direct inzicht in je geldstromen. Met onze finance afdeling komen we zelfs op grote festivals de volledige geldstroom controleren. Startgeld, tussentijds aanvullen of afromen, kassa’s afsluiten, kasopmaak, rapporten maken.. Paytree neemt dit bij grotere evenementen uit handen.

Paytree is onderdeel van Eventree. Daarom krijgen organisatoren die hun tickets via Eventree verkopen een serieuze korting op het gebruik van Paytree. Hierdoor is het gebruik van Paytree niet alleen sneller en makkelijker, maar ook voordeliger. Heb je aan één pinkassa genoeg? Of wil je er vijftig? Qua kosten maakt dit niet uit. Bij Paytree betaal je geen opstart- en verzendkosten, geen huur per dag per terminal en géén kosten per transactie.

Als je klaar bent voor snellere en makkelijke betalingen met het door ons ontwikkelde betaalsysteem Paytree neem contact op!

Deel op Facebook