Professionele ticket oplossingen voor elk event!

 

Start nu jouw online ticketverkoop!

Meer info? Bel ons nu

Verkoop snel en eenvoudig tickets via Eventree!

Dat kan onlie via je eigen website of Facebookpagina, maar ook offline bij elk gewenst voorverkoopadres, aan de deur en/of bij filialen van The Readshop. Darnaast kunnen onze professionele hosts tijdens jouw evenement de toegangscontrole verzorgen. Voor welke vorm je ook kiest, bij Eventree staan maatwerk, gebruiksvriendelijkheid en persoonlijk contact voorop. Wij zorgen voor ticket oplossingen die van alle gemakken zijn voorzien, zonder extra kosten voor jouw organisatie!

Je hebt er geen omkijken naar

Van de complete online en offline ticketverkoop tot en met de toegangscontole aan de deur, wij nemen uiteraard in overleg alles uit handen. Ondertussen kun jij 24/7 online en realtime de verkopen en andere statistieken volgen.

Geen verborgen kosten

Abonnements-, opstart- en transactiekosten kennen wij niet. Mede daardoor is Eventree één van de goedkoopste ticketproviders van Nederland!

Persoonlijk contact en altijd de beste service

Bij Eventree heb je altijd jouw eigen persoonlijke aanspreekpunt. Wij zijn flexibel en in staat om snel te schakelen als er iets geregeld moet worden.

Waarom kiezen voor Eventree?

Eventree is ontwikkeld door professionals met ruime ervaring in de evenementenwereld. Wij weten als geen ander wat er bij het organisatoren van een evenement komt kijken. Wij weten ook dat je als organisatie vooraf veel kosten maakt en vaak risico's moet nemen. Dat is één van de redenen waarom Eventree ticketgelden wekelijks uitbetaalt.

Verkoop van tickets via je eigen website

Je kunt de Eventree Ticketshop heel eenvoudig op je eigen website en Facbookpagina publiceren. Plaats simpelweg de embedcode en het werkt! Van desktop tot smartphone, de Ticketshop functioneert uiteraard op elk scherm. Daarnaast kun je de shop aanpassen aan de huisstijl van je website of evenement.

Fysieke ticketverkoop any place, any time!

De eventree Ticketbox is een touchscreen kassa met ingebouwde ticketprinter en optionele PIN voorziening. Het biedt je de mogelijkheid om op elke gewenste locatie fysieke ticket te verkopen. Plaats de Ticketbox op je voorverkoopadres en/of gebruik deze bij verkoop aan de deur. Het enige wat je nodig hebt is een stroomaansluiting en (wifi) internetverbinding. desgewenst kunnen wij een dongle voor mobiel internet leveren.

Je bezoekers betalen veilig en snel online

Bezoekers kunnen via de online ticketshop veilig en snel betalen met alle gangbare systemen zoals iDeal, PayPal, VISA en Mastercard. Voor de Duitse en Belgische markt bieden wij betaalmogelijkheiden via Bancontact/Mister Cash en Sofort Uberweisung.

Voorverkoop via The Readshop

Het is ook mogelijk om fysieke tickets via de winkels van The Readshop te verkopen. Met meer dan 150 vestigingen verpreid over heel Nederland is er altijd een winkel in de buurt.

 

Zelf scannen met de Eventree app

De zelfscan is een perfect hulpmiddel voor kleinschalige evenementen. Met de handige Eventree scan-app voor je smartphone (Android en iOS) of onze draadloze handscanners, die je gratis in bruikleen kunt krijgen, controleer je zelf de tickets bij de ingang.

Het Eventree scanteam

Voor grote evenementen is ons Eventree scanteam ook inzetbaar. Een team van gedreven, professionele en representatieve hosts en hostesses staat voor je klaar om de toegangscontrole uit te voeren.

Snelle en veilige financiële afwikkeling

Alle inkomsten uit de ticketverkoop komen via een derdengeldenrekening bij Eventree binnen. Jouw geld is dus gegarandeerd veilig. Ingekomen gelden uit de ticketverkoop worden wekelijks naar je overgemaakt zodat je er snel overkunt beschikken.

Altijd actuele info en statistieken

Hoeveel tickets zijn er al verkocht? Welke verkoopkanalen lopen goed en welke kunnen nog wat aandacht gebruiken? In het Eventree controlpanel vind je de antwoorden op deze en andere vragen. Jouw persoonlijke controlpanel is overzichtelijk en geeft je alle informatie die je nodig hebt. Het is ook de plek waar je tickets kunt aanmaken, opnieuw kunt versturen of waar je speciale tickets voor de gastenlijst kunt opmaken. Daarnaast biedt het controlpanel de mogelijkheid om je ticketshop aan te passen aan de huisstijl van jouw organisatie of evenement.

Maatwerk en ontwikkeling

Wij zijn erg flexibel in het op maat maken van onze diensten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat ze precies aansluiten op jouw wensen. Heb je ideeën of wil je iets speciaals? Wij denken graag met je mee! En natuurlijk blijft Eventree ook innoveren en uitbereiden.

Marketree

Via Marketree zijn wij dagelijks bezig met het inrichten en bijsturen van online campagnes om de beste resultaten te behalen. Van festivals & clubavonden tot aan sport-events. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste trends op het gebied van social advertising, en die willen wij ook graag voor jouw evenement inzetten! Hierdoor verkopen wij meer tickets en ben jij eerder uitverkocht!

& more.....

Iedereen kan tickets verkopen, maar wij weten wat de behoefte van de event organisator is. Wij bieden meer dan alleen het verkopen van tickets, zo kunnen wij u ook helpen met:

  • Facilitaire voorzieingen
  • Kassa's en PIN systemen
  • Dranken en event materialen
  • Versturen van nieuwsbrieven naar jouw doelgroep
  • Analyse & tracking van jouw website bezoekers
  • Reclame via radio, socialmedia en drukwerk

Je ziet: wij kunnen je ontzorgen bij alle zaken van je evenement, vrijwel niets is onmogelijk, vraag gerust naar mogelijkheden!

Geen tickets ontvangen?

Klik hier voor meer informatie om uw tickets alsnog te downloaden.

Vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder! Stuur ons een mail of bel ons op:

085-1304594

Bekijk onze promotiefilm: