oerrocklogo2

Verkoop Oerrock 2024

Geachte bezoekers van het Oerrock Festival,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de problemen die zijn ontstaan tijdens de ticketverkoop voor het Oerrock Festival. Door onvoorziene technische complicaties hebben velen van jullie niet de kans gekregen om tickets te bemachtigen zoals gehoopt.

Op de dag van de ticketverkoop begon het proces helaas met een kleine vertraging van een paar minuten. De enorme toestroom van belangstellenden, met op het hoogtepunt meer dan 34.000 mensen in de wachtrij konden onze systemen prima verwerken. Ondanks dat we onze capaciteit naar behoren hebben opgeschaald, deden zich technische problemen voor bij het afschalen op het einde van de verkoop. 

Als gevolg hiervan werd iedereen uit de online wachtrij gehaald en naar onze ticketshops geleid. Deze onverwachte verschuiving zorgde voor downtime, aangezien het enige tijd kostte om het systeem te herstellen onder de druk van het grote aantal bezoekers.

We realiseren ons hoe frustrerend en teleurstellend dit voor jullie moet zijn geweest. Wij werken actief aan het verbeteren van onze systemen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Voor verdere vragen kun je onderstaand contactformulier gebruiken.