Cowbridge Male Voice Choir
Het koor heeft een bijzondere band met Nederland. Bijna elk lid van het koor heeft naaste familie leden die in en boven Nederland hebben gevochten in 40-45 voor onze vrijheid. Het is voor hun een grote eer om 75 jaar bevrijding met ons in de gemeente Emmen te kunnen herdenken en vieren.

Dit mannen koor is opgericht in 1971 en staat geregistreerd als liefdadigheids- instelling. Het koor is gevestigd in het historische marktstadje Cowbridge in de landelijke omgeving van de Vale of Glamorgan, in het zuidelijkste deel van Wales net ten westen van Cardiff, de hoofdstad van Wales.

Het semi professionele koor bestaat uit 70 koorleden ondersteund door een vrouwelijke pianiste en top dirigente. Het doel van het koor is de grote Welshe traditie van koorzang voor mannen voort te zetten met een zeer breed muziekrepertoire dat plezier brengt aan een divers publiek.

Het koor hecht veel waarde aan het ondersteunen van goede doelen via fondsenwervende concerten. Het repertoire is zeer gevarieerd, variërend van klassieke Welshe koorstukken zoals Gwahoddiad, Laudamus, Llef en Myfanwy, tot medleys van musicals zoals Les Miserable, Phantom of the Opera en West Side Story. Maar ook populaire moderne hits als Bohemian Rhapsody, California Dreaming en You Rais Me Up en andere wereld nummers.

Het laatste kwartaal van 2019 heeft het koor ook opgetreden met de Emmense Singer en Songwriter Justin Ripassa wat in Wales een groot succes was. Dit was een unieke samenwerking. De bekende Britse sopraan Iona Jones is niet alleen president van het koor maar zal ook samen met het koor in Emmen en Schoonebeek optreden.

De Cowbridge Male Voice Choir heeft in der loop der jaren veel optredens gegeven in Europa en Noord Amerika. Ook ondersteunden zij muzikaal de herdenkingen in Normandië.

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Unplug and Play, te bereiken op post2jenjen@gmail.com en/of tel: 0626341526 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Ticket Vrijheidsconcert Grote Kerk Emmen Inclusief koffie/thee € 16,00
€ 15,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten

Evenement informatie

 • wo 06 mei 2020
 • 19:30 - 22:30
 • Grote Kerk Emmen
  Schoolstraat 5, Emmen
 • Unplug and Play
 • 0626341526
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.