Huidhonger krijg je bij gemis of verlangen naar aanraking. Huidhonger heeft vele gezichten. De behoefte aan aanraking komt voor bij mensen die alleen leven, maar ook binnen een relatie kan er huidhonger zijn.

De vluchtelingen kennen het, op zoek naar een nieuwe veilige wereld; zij worden eerder afgestoten dan omarmd. Ouderen kennen huidhonger. Aanraken is een levensbehoefte, evenals eten en drinken.

De tastzin staat zo ongeveer aan het begin van je leven, als baby op zoek naar moedermelk, warmte en geborgenheid èn aan het eind van het leven, als het gehoor en het gezicht minder worden, blijft die tastzin het langst overeind.

Huidcontact is de meest intieme communicatievorm tussen twee mensen en geeft subtiele gevoelens van tederheid en verbondenheid. Lichaamscontact zegt soms meer dan woorden. Aanraken is intiem en intimiteit is alleen toegestaan volgens bepaalde codes. Er zijn (on)geschreven afspraken over welke aanrakingen bij welke gelegenheden gepast zijn: het zijn de omgangsvormen, die we allemaal kennen.

De meeste mensen voelen intuïtief aan hoe dat lichaamscontact ‘hoort’ te voelen. Je hanteert de grenzen en afspraken van respect en wellevendheid. Huidhonger, een onderwerp dat mensen letterlijk en figuurlijk aan de huid kan raken.

Met werk(en) van:
Christoffel Bisschop, Douwe Elias, Natasja Bennink, Francien Krieg, Gerrit Wijngaarden, Aron Wiesenfeld, Rogier van 't Slot, Walter Brems, Danielle van Zadelhoff, Pierre Leygonie, Eddy Roos, Karolina Kuncinaite, Cathalijn Wouters, Jan Ketelaar, Corneliu Baba, Henk Krist, Boele Bregman, Marc la Grange, Georg Glaser, Hanneke Kok, Stanley Roseman, Robert van Westendorp, Stien Eelsingh, Peter Vassilev, Karin van Beugen, Dries Reeder, Hendrik Elings, Klaas Werumeus Buning, Rein Pol, Elia Oliveira, Aurel Tent, Janneke Berendsen, Gert Jan Slotboom, Karel Buskes, Ben Vieberink

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
van Plan, te bereiken op info@vanplan.nl en/of tel: 0505844429 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:

Evenement informatie

 • za 28 september 2019 t/m zo 29 maart 2020
 • 09:00 - 17:00
 • Karmelklooster
  Burgemeester Wuiteweg 162, Drachten
 • van Plan
 • 0505844429
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.