Door Reünieconcert Heerenveen in samenwerking met Fletcher Hotel Heidehof te Heerenveen.

Op 20 maart 2020 Lenteconcert met the LSB Experience, succesband bij laatste Reünieconcert Heerenveen

In samenwerking met Fletcher Hotel Heidehof organiseert Reünieconcert Heerenveen op vrijdag 20 maart aanstaande een `Lenteconcert`. De aanvang is om 20.30 uur en de zaal bij Fletcher Hotel Heidehof gaat om 20.00 uur open.
Een van de succesvolle bands op het laatste Reünieconcert Heerenveen was The LSB Experience uit Naarden. Zij vertolkten toen het geluid van Crosby, Stills, Nash & Young. Bij dit optreden kan het publiek ze zien in een vijfkoppige samenstelling waarbij ze in hun zoektocht naar goede muziek een variëteit aan songs brengen geïnspireerd door hun grote inspiratiebron the Beatles.

Daarbij komen meerdere artiesten voorbij zoals Eric Clapton, Tears For Fears, Crowded House, James Taylor, Ten CC, Joe Cocker en anderen.

Ze vertellen in dit theatrale programma over de achtergronden van de nummers die gespeeld worden en waar vergelijkingen worden getrokken met de meesters.

Hun sound is gebaseerd op muzikale harmoniepartijen, maar ook op wat men `gitaar weaving` noemt, en waarbij ook de artistieke en technische muzikaliteit van de band gezien en gehoord kan worden.

Juist deze band verdient in deze intiemere setting een podium. Een geluid wat we als organisatie meekregen op ons laatste jaarlijkse Reünieconcert. In samenhang met Fletcher Hotel Heerenveen kunnen we dit `Lenteconcert` in Heerenveen aanbieden a/d Golflaan 1. Er is door Fletcher een speciaal arrangement aangeboden waarbij een ticket met diner en een compleet arrangement met diner en hotelovernachting wordt aangeboden. De ticket met eventuele extra `s kunnen worden gekocht via vanplan.nl.

Elke 25ste ticket wordt als vrijkaart aangeboden; winnaars worden hierover persoonlijk bericht na afloop van het evenement.

Zie voor meer informatie op de website van www.reunieconcertheerenveen.nl of www.heidehof.nl

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
van Plan, te bereiken op info@vanplan.nl en/of tel: 0505844429 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Entreeticket Zaal open om 20.00 uur. € 17,50
Inclusief servicekosten
Rolstoelticket Zaal open om 20.00 uur. € 17,50
Inclusief servicekosten
Entreeticket + diner Zaal open om 20.00 uur. Diner bij Fletcher Hotel Heidehof is inbegrepen. € 47,00
Inclusief servicekosten
Entreeticket + hotelarrangement Zaal open om 20.00 uur. Hotelarrangement bestaande uit diner en overnachting in Fletcher Hotel Heidehof inbegrepen. € 89,00
Inclusief servicekosten

Evenement informatie

 • vr 20 maart 2020
 • 20:00 - 00:30
 • Fletcher Hotel Heidehof
  Golflaan 1, Heerenveen
 • van Plan
 • 0505844429
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.