GUESS WHO’S BACK, BACK AGAIN!

“De Vrienden van Sportplein” komt terug, en wel op zaterdag 21 maart 2020!

Vorig jaar vierde Sportcafé Sportplein haar 10-jarig jubileum. Er werd groots uitgepakt middels een feest in de Sorghvliethal ter ere van het 10-jarig bestaan! We zijn destijds overspoeld met positieve reacties vanwege het leuke idee om het jubileum op deze manier met alle “Vrienden van Sportplein” te kunnen vieren. Maar ook op de avond zelf en in de weken erna hebben we veel leuke reacties en berichten ontvangen van mensen uit Veendam en omstreken. Dit heeft ons aan het denken gezet, en heeft uiteindelijk er toe geleid om het feest genaamd “De Vrienden van Sportplein” een vervolg te geven op 21 maart 2020!

XANDER DE BUISONJÉ LIVE VAN ACHER DE VLEUGEL
U zult hem ongetwijfeld kennen als frontman van Volumia! Van onder andere de inmiddels Nederlandstalige klassiekers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’… Bijna 15 jaar, vijf solo-albums, één akoestisch album en een aantal singles verder, is hij nog steeds één van de meest populaire artiesten van Nederland. Het grote publiek leerde Xander de afgelopen jaren kennen als gevestigd presentator en TV-persoonlijkheid dankzij mega-producties als De Vrienden van Amstel LIVE! waarvan hij zeven jaar op rij de host was en zijn deelname aan Holland Zingt Hazes en televisieprogramma’s als The Next Pop Talent en Bloed, Zweet en Tranen.

SAMANTHA STEENWIJK ONDER MEER BEKEND VAN “DE BESTE ZANGERS”
De tweede naam is een artieste van Nederlandse bodem. Door haar spontane, open persoonlijkheid en een dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen. U zult haar onder meer kennen van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen waar ze in 2013 de finale behaalde, The Voice of Holland waarin ze in de finale uiteindelijk als tweede eindigde, en De Beste Zangers wat momenteel wekelijks te volgen is op de televisie.

Net als in 2016 wist Samantha Steenwijk ook in 2018 de Koos Alberts Award in de categorie ‘Populairste zangeres’ te winnen. Verder ontving Samantha ook als eens een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres en wordt hiermee in één adem genoemd met Glennis Grace.

TERUG VAN WEGGEWEEST! THIS IS BEETHOVEN
Ook dit jaar is de FAN-TAS-TISCHE band Beethoven weer van de partij! Deze vernieuwende en professionele band heeft het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis gegeven. “This is Beethoven” brengt LIVE on stage een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Een led wall van maar liefst 42m2 vormt het decor voor deze unieke show. Special FX als Lasers, Sparkulars, Streamers en CO2 maken het geheel af. YOU HAVE TO SEE IT TO BELIEVE IT!

“OUR RESIDENT DJ” PETER MANS
De laatste jaren heeft Peter bewezen op diverse feesten naast het mixen van de lekkerste platen ook de presentatie in goede banen te kunnen leiden. Zo deed hij onder meer de presentatie vorig jaar tijdens ons 10-jarig jubileum, evenals tijdens het Oktoberfest Veendam 2019. De ongeschreven regel bij Sportplein luidt dan ook “Het is pas een feest als Peter Mans is geweest!” Op 21 maart 2020 is hij dus wederom van de partij.

EARLY BIRD TICKETS
Kaarten voor “De Vrienden van Sportplein” zijn vanaf 1 november 2019 verkrijgbaar. Wees er snel bij om te profiteren van de zogeheten “Early-Bird” korting. De eerste 500 kaarten gaan voor een bedrag van €12,50 over de toonbank bij de Primera’s Veendam, Hoogezand & Winschoten, Sportcafé Sportplein en www.vanplan.nl. De verwachting is dat deze tickets net als vorig jaar binnen enkele weken uitverkocht zullen zijn. Waarna u tot 1 maart €17,50 betaalt voor een kaartje, voor de late beslissers kost een kaartje €22,50.

SAVE THE DATE
Omcirkel de datum 21 maart 2020 groots in uw agenda, en koop op tijd uw tickets. Het belooft wederom een fantastische muziekavond te worden in de Sorghvliethal waaraan het aan niets zal ontbreken!

Voor dit evenement geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
van Plan, te bereiken op info@vanplan.nl en/of tel: 0505844429 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Early Bird ticket € 14,10
€ 12,50 EUR + € 1,60 EUR Servicekosten
Uitverkocht
Regulier ticket € 19,25
€ 17,50 EUR + € 1,75 EUR Servicekosten

Evenement informatie

 • za 21 maart 2020
 • 20:15 - 02:00
 • Sorghvliethal
  Jan Salwaplein 1, Veendam
 • van Plan
 • 0505844429
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.